AAAAAAAAH sjukt jag ska till Hawaii!!! Bokade igår, så vi åker den 28e Januari till den 7e Februari, ska bli underbaart!


Först till Kauai

sen vidare till Honululu
Alla pratar om nyår nu, och det är om 2 dagr sjukt. tiden går sååå fort, 3 månader här redan! så planerna vet jg inte vad de blir, det får tiden utvisa, men alkohol och vänner blir de :) dt är många som åker till fjällen dessa tider, önskar tt jag kunde gjort det över nyår också, men nästa år kanske!
Här är en bild från Åre.
Idag ahr vart en skön dag, gick till storytime med Sandra, sen gick vi till Starbucks och åt lunch. sen gick vi hem och försöker sovqa men de går inte så bra för Abby..
Idag kom min julklapp till Diana på posten, den var ju såklart försenad, men den kom fram o det är de viktigaste, tack Linda!
Här är en bild på armbandet:
Jag älskar de armbandet, tur jag har att ha en så duktig syster!
Nu ska jag jobba vidare, läsa lite på min teori kanske.. Måste ju ta mitt körkort snart haha.
Hejdå!
Alltså kolla vad jag fick på posten idag!! Gud vad jag älskar in syster, som en räddande ängel ;) lösgodiset var ju huuuur underbart som helst, fast de känns att de legat i en påse ganska länge för de var ju försenat ett tag :P
 men gott var det och nu hr jag svårt att sluta äta!! det är de värsta. så ska försöka att inte öppna någonting på ett tag tills de riktigt krisar. fick ju godis av pappa o dom också, fat inte lika mycket ;)

idag har jag jobbat första dagen på mitt nya schema 7.45 - 4.45 och den här dagen var riktigt skön. har gjort all tvätt som var och tvättat alla nya kläder barnen har fått! så nu e det rent där ett tag, några dagar.
efter jobbet gick jag hem till Sandra där Kristina var också. vi åt janssons frestelse, ett litet svenskt julbord helt enkelt. sen så kollade vi lite resor, men sen blev jag så himla trött så jag stapplade hemåt.

iomrgon har jag bara C eftersom Abby är i skolan, så vet int riktigt vad jag ska hitta på.. blir nog en skön dag imorgon också. :) det gillar jag! fat de flesta av mina kompisar är lediga och det är ju lite surt at jag jobbar 45 timmar de här veckan medans några jobbar 15 kanske. men men jag är ju här för att jobba. så bara att bita ihop :P tur att jag har världens bästa hostkids annars hade de vart tufft :)

nej nu slocknar jag, gonatt!