..himlen är blå, oh vad det är skönt att leva då :D Idag är det lika fint väder som de flesta andra dagarna, och det bästa med denna dagen är att jag är leedig! Ledig hela långa helgen. Den ska spenderas med annakarin som jag inte har träffat på hela veckan, eller korta stunder på gardermoen men inte som vanligt. då mår jag inte bra ska jag säga er :P. vad skulle jag göra om hon åkte hem?

Idag åker Marcus hem till Sverige, så jag får hela mitt rum för mig själv! :D Det kommer bli göy. Jag ska städa hela huset idag, dammsuga osv. Det blir så skitigt när man bor så många. Stackars pappa och Inga-Lill, måste ha blivit lite att städa när alla bodde hemma. :P

Nu måste jag ställa mig i duschen, sen är det dags för städning!
hade
Har jobbat idag igen, nu är det bara Marcus och jag hemma. Gött mos =) Imorse åkte Kajsa med mig till jobbet, och min bil satt fast igen, 2 dagar på rad nu.. De kan verkligen inte ploga här i Norge.. Snökaos. Så jag har fått be om hjälp 2 dagar på rad nu klockan 6 på morgonen, lite pinsamt.. Haha.

Det är helt underbart väder här idag och jag är så glad :D Drack någon energidryck förut så blev lite pigg :P Men blev jättetrött nu istället.
Hur är det med er hemma i familjen, är ni på bättringsvägen nu? Hoppas det! Just det, igår kollade vi på skärgårdsdoktorn :D Så himla längesen, och så bra det är! Jag hann kolla på ett avsnitt sen somnade jag... Haha.

Nu ska jag nog städa lite sen ska jag ut och gå! hade

Ikväll har jag, Jill och Marcus spelat poker och haft det riktigt mysigt tycker jag :) Suttit och druckit te och spelat kort, känns som jag är i fjällen med all snö utanför. Utan att åka skidor..

Imorgon har jag öppning, som resten av veckan. Ganska skönt faktiskt, för då har jag nåt att göra resten av dagen när man kommer hem tidigt.
Pratade med pappa lite idag, lika jobbigt varje gång för då börjar jag sakna dom! :P

Men nu måste jag sova, imorgon får jag inte träffa A-K.. :( Fick ju vakna upp med henne imorse, finns inge bättre HAHA! ;)
hadehade!