Halvvägs färdig med vecka 6 i skolan, snart är jag halvvägs! Tror det är midterms nu, för det är sjukt mycket att göra. Idag lämnade jag in en essay, imorgon har jag två essays att lämna in och i helgen har jag två till att skriva! Vet inte hur min hjärna klarar av att komma på nya ideer hela tiden, men på något sätt så går det. Jag ska boka mina nya klasser denna månad, hoppas att det inte blir lika mycket skrivande nästa semester.

Annars går väl livet OK, det är väldigt jobbigt att inte få full pott på alla uppgifter hela tiden som jag fick på North Seattle. Men jag antar att nu när det är högre level så måste jag lära mig allt på nytt och göra misstag för att lära mig. Det är en klass som jag är riktigt stressad över som jag måste få bra i, annars kan jag inte ta vissa andra klasser.

Jag tar en multimedia klass med illustrator nu, förra veckan var photoshop vilket är skönt att de är över. Har ett quiz denna vecka, och en logga som ska vara färdig.
Ska träffa Rebecka ikväll så hon kan hjälpa mig med den, har en start iallafall. Det är riktigt svårt att använda ett helt nytt program och sen få det som jag vill.

Ja nu ska jag väl laga lunch, kl är 12 och har massor att göra.
Min nästa essay ska vara om hur våra telefoner får oss deprimerade. Måste intervjuva två personer. Några förslag på vem jag kan intervjua?

Hejhoj.
Happy Fredag! Ser framemot en fullspäckad helg som ska spenderas med Brandts familj och massa vänner. Imorse var jag och lämnade Abby och Chloe på skolan, herregud vad de är stora.

Efter det åkte jag och hämtade upp min kompis Kendra, och vi åkte och åt frukost på portage bay. riktigt mysigt! Sen åkte jag hem, gjorde två läxor och skickade in dom. Sen har jag suttit och försökt plugga lite mer, prata med Rebecka på telefonen ett tag om allt och ingenting :P

Ikväll har jag och Brandt datenight, och ser framemot de. Konstigt hur man kan vilja umgås mer med någon som man redan ser varje dag , haha. FÅr se vad vi hittar på.

Förresten beställde en Kindle Fire (Läsplatta) från Amazon för 400 kr. Var tvungen att skriva o fråga Brandt om de va OK, och han sa att ja, jag åt nyss lunch för 30 dollar :P

Nej nu sla ja ta tag i dagens träning, har försökt köra varannan dag denna vecka vilket har gått bra hittills!

Ha en bra helg!
Ännu en dag till ända. Gjorde precis klart en läxa som ska va färdig inorn och skicka in. De ä väldigt olikt att vara på semester system, till skillnad på quarter som ja va förut. Vet inte om de ä bättre elr sämre, de får betygen avgöra :P

Hade iaf en riktigt bra dag, hann träffa Brian å Diana till och med! :)
Jag har ju börja läsa Asyl av Liza Marklund. Gu va fort de går att läsa på svenska, o de känns som en frihet nästan :P bra ä boken iaf!

Ne dags å sova innan ja ska upp vid kvart i 7!
Godnatt :)


Boden - jills söta unge 😍