2017 var ett väldigt händelserikt år:
 
  • I början av Januari så hade jag precis börjat mitt internship på Future of Flight - gick på Boeing tour och planerade en social media strategi för FoF.
  • Februari och Mars pluggade jag massor. Hann med ett par konserter också.
  • April åkte vi till Coachella med våra vänner. Denna gång bodde vi i ett suuuuperfint hus med pool och gångavstånd till festivalen.
  • Maj var det dags för graduation! Hade mina sista lektioner, presentationer och prov. SÅ skönt att bli färdig. Åkte till Pullman där jag, Janay och Sharief gick. Efter det kom pappa, Inga-Lill och Lucas för min 'riktiga' graduation. De bodde hos Brian och Diana i deras AirBnB, så snällt av dom. Efter det blev de en väldans intense vecka med U2 concert, Boeing tour igen, fika och lite annat turistande. 
  • Juni sökte jag jobb hela månaden. Gick på tre intervjuer men fick inget napp. Var nära på att få ett jobb flera gånger, men det är svårt när man 'bara' har erfarenhet från skolan. 
  • Juli fick jag äntligen mitt jobb på Egencia! Fick börja som en contractor men det blev ju som ni alla vet - ett heltidsjobb. 
  • Augusti blev Brandt tyvärr av med sitt jobb. 
  • September - Oktober så jobbade jag massor, fick heltid på Egencia sista Oktober! Skicka in min Green Card renewal med. Blev ett par konserter här med.
  • November så var det Thanksgiving i Omak med Brandts familj. Och min första, riktiga betalde ledighet :)
  • December åkte vi hem till Sverige! Som jag längtat. Och nu sitter vi här med familjen och har det mysigt, tyvärr är det dags att åka tillbaka hem till USA snart igen och återgå till vardagen.
Det var ett bra år med mycket stora händelser! Ser framemot och se vad 2018 har att erbjuda! 

Ända sen jag var liten så har jag fått samma blomma varje år på min födelsedag. Jag fick en av Brandt förra året, för jag påminde honom ett ex antal gånger. I år fick jag ingen blomma av honom, så jag tog saken i egna händer.

Jag fick födelsedagspengar hemifrån, så jag gick och köpte en blomma till mig själv! Nu står den fint här på vardagsrumsbordet! Gäller att hålla i traditioner så länge det går!

 
 
Äntligen helg!
Åh vilken bra födelsedag jag har haft! Pratat med familjen som sjungit för mig (Dexter höll dock för öronen när Linda sjöng, haha). Träffade två vänner på bussen till Bellevue, så pratade en stund med dom! Kom fram till jobbet, då kom Jill och ville köpa en kaffe till mig :) så då gick vi till Stbks, där jag beställde en pepparmint mocha, mums. Kom tillbaka till kontoret, hade ett möte och sen mötte jag Brandt för lunch. Vi gick till en superfin restaurang. Så kul å få ses mitt under dagen :).

Efter lunch så fick ja ballonger och cupcakes av min manager. Så himla snäll, blev så glad. Det var spännande att släpa med dom på bussen ;)

Nu är jag hemma igen, väntar på att Brandt ska komma hem från klassen så vi kan mysa och dricka glögg!

Tack Mummo och pappa för presenterna <3 (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)