Idag ä de ett år sen som jag såg min farfar för sista gången.. Det är så sorgligt att behöva tänka så, men detta var en riktigt bra dag med thanksgiving middag, hela familjen samlad. Mummo och farfar åkte hem tidigare för farfar blev riktigt trött, och jag kramade honom men önskar jag kunde sagt något mer. 
Det hemskaste är att när jag kom hem över jul, så var jag glad över att få se alla, och så var i hemma och fixade på julafton och pappa skulle hämta skinkan. Han åkte till Mummo och farfar där de var ute och fixade, och han fick skinkan av farfar. 2 min efter pappa åkt därifrån föll farfar ihop.  Detta gör fortfarande ont att tänka på, när vi åker till sjukhuset, så ser vi ambulansen utan ljusen på så visste direkt... Vi kom till akuten där de beklagade direkt de såg oss..jag bröt ihop direkt. Jag gick och ringde Linda och berättade. Detta är så hemskt att tänka på, men skönt att skriva om. Jag saknar farfar varje dag, tänker på honom minst lika mycket som mamma. Han har vart så stor del av vårt liv, och har lärt oss så mycket.

Men iaf så är de thanksgiving idag, jag ska upp nu och äta frukost och sen blir de att äta massa mat :DNu har vi heeelg! Så skönt, 4 dagar thanks to thanksgiving ;)
Imorgon blir det mat hemma först, sen över till SArah och Joe för ännu mer mat (kör nog dessert och öl där)
På fredag blir de väl plugg hela dagen, har två grejor som ska va klara på Måndag och en grej på lördag. Så riktig helg får man ju inte.
 
Nu sitter jag och rebecka på starbucks, kl är halv 12 och vi har bara behövt göra matte quiz idag så de gick fort. va väl klar på 10 min. sen gick vi och signade upp för att volontära. Eftersom vi inte får jobba för pengar, så får vi jobba gratis :P
 
Nu ska ja börja på min första uppgift, ska komma in i mitt skrivarmode :P och dricka min pepparmint mocha med massa grädde, mums.
 
 
Ännu en helg förbi, och nu känns det att slutspurten har börjat att inta sig i skolan. Många stora essays som ska skrivas, presentationer som ska redovisas och quizes som ska in. Men det är inte länge kvar till LOV! 11 december, sen är det julbord på ikea den 12e och den 13e åker vi till Chicago! :D

Rebecka och jag är kvar på skolan och skulle plugga, gick inte så bra :P eller jag hann göra en grej som jag ska läsa igenom och sen skicka in. Men nu ska jag hem och käka middag!

Happy monday :D