Wiiiie det är fredag och hittills har de vart en riktigt bra dag! Sov in imorse, sen åkte jag till gymmet och körde en klass som heter bodywive. Herregud varenda kroppsdel skakade :P. Åkte hem och duscha och städa och tvätta, laga lunch och plugga. De är vad ja i princip har gjort hela dagen! Mitt research paper ä due on 1.5 vecka och ja, har inte så mycket tid kvar för ja har ju såklart väntat med att skriva till sista minuten :P.

Solen skiner och de ä varmt ute, skinnjacka och leggings!

Hade:)
Myrproblem hemma hos oss. De har vart och sprejat vårt kök två gånger men de är fortfarande kvar, envisa jäklar. Men idag så tog de i med hårdhandskarna och bad oss tömma alla skåp i köket. Så de ä kaos just nu, blir vårt projekt i helgen :P men de blir iaf städat å fint ;)

Provade en ny locktång ja köpt på amazon, en wand kallas de. Den har ingen klipp för håret så de blir inte sådär fullt på ändarna. 


Resultatet:


 (Använde snapchat filter för man blir finare med de ) men håret ä ju ändå själva pointen ;)

Locka håret för jag och Brandt ska på date night direkt efter jobbet! Blir ingen imorn för jag ska sitta barnvakt hela kvällen.

Längtar till helgen.

Nu ska ja hämta barn :)Sitter o kollar lite på universitet i Washington för skojs skull. De ä kul å se hur min skola ligger till, och hitta en lista på rankings och wsu ligger på andra plats :). Inte för att de kanske spelar så stor roll sen när man söker jobb, eller de beror väl på vart man hamnar i framtiden :).