Ann Andrist

Börjar bli långtråkigt..
Nu börjar det bli lite tråkigt att inte få se sina vänner, andra mammor och deras barn. William verkar sakna att få leka med sina kompisar, och jag saknar att få prata med mammor. Visst är det skönt att Brandt är hemma, men vi har inte riktigt samma samtal som mina mamma vänner. Men jag älskar att William får se honom mer nu! 
 
VI har inte handlat på över en vecka nu, och det börjar märkas i grönsaks och fruktlådan. De rekommendrar helst att man går en person per familj till affären, för det är ju större risk att smitta eller bli sjuk ju fler man är. Speciellt William som gillar att äta på handtagenpå vagnarna. Men tror att Brandt ska åka imorgon på morgonen och handla lite. Vissa affärer har sagt att riskgrupperna ska få åka och handla på morgonen, men tror inte vår affär har det än. Funderar på att ta pick-up, men det blir inte förrän den 22a då, och vi måste ha mat nu.
 
Annars så hänger vi mycket i parker, stranden, promenader eller joggingturer utomhus. Försöker vara så aktiv jag kan, annars blir det jobbigt att sitta hemma och man blir väldigt lätt negativ.
 
Jaja, nu är klockan 14 och William sover, han vaknade kl 5.30 imorse så han har sovit två gånger idag. Jag börjar bli riktigt trött nu med, skulle vara skönt med en liten nap såhär mitt på dagen.... Men först måste jag städa.
 
Tack gode gud för Amazon, har beställt lite grejor som skickas hem hit. Dröjer mycket längre för alla gör ju samma, så istället för 1-2 day delivery så tar det ca 4 dagar nu. Helt ok. Amazon har ju jobb för 100.000 personer nu. SÅ bra.
 
Hade fint!