Hejsan hejsan. nu har jag tränat, duschat och ska snart laga mat, spagetti o köttfärsås. det går bra att bo ensam änså länge :P ska snart till jobbet halv 3 börjar jag, slutar 10 och sen börjar jag halv 5på morgonen imorn, så några timmars sömn blir de!

var hos ak igår, fick massa kläder av henne, skitkul :) nu behöver ja inte shoppa på ett tag ;)
nu måste ja sminka mig och börja med maten. just nu ör de VÄLDIGT rörigt på jobbet för de är massa nya folk så disken är ofta tom och ligger saker överallt. tur att vi veteraner är kvar ;).
men hoppas ni får en fin regnig dag, riktigt skönt med såna här dagar ibland. haade :)
heej mina nära och kära. Hoppas allt är bra med er! jag har vart hemma i sverige nu några dagar och har inte skrivit pga det. har haft det UNDERBART, midsommar kunde inte bli bättre, umgåtts med min älskade familj som alltid är lika tråkigt att åka ifrån. men jag kommer nog hem v 30 igen :) förresten nån som e sugen på att åpka till london den veckan? :D billigt med ryan air elr nåt! helt underbar stad.

nu bor jag ensam i en månad, synne åkte till malaysia idag, följde henne till gaten innan jobbet. hon börja nästan gråta o jag med:P.. så får vi se hur de går o bo själv för första gången. ska bli riktigt skönt iaf =)

nej nu måste jag se på fotboll, spanien portual!! heja portugal!!

ååh vad de är underbart att vara hemma! fick skatteåterbäring idag också, fick en lagom chock imorse men de va trevligt. sen hr jg träffat sanna idag, handlat alkohol till imorn, sprungit med pappa o lucas, ätit grillat och snorat pga av pollen. nu ska jag duscha sen blir de en dejt med soffan ;)

haade =)