Okej, nu är jag redo att skriva här, allt känns så bra nu.
Jag har gjort mitt beslut att förlänga, jag stannar i USA i 6 månader extra och detta är det bästa beslut jag tagit på länge. Efter att min hjärna gått på högvarv i en vecka med min familj här, så blev det tillslut dags att berätta. Jag skjutsade hem min familj på morgonen, åkte hem och sov och sen upp & jobba på morgonen och ja då brast det. Jag grät och ja allt kom på en gång. Men det är helt underbart att ha berättat det nu, inget mer magont eller tänkande, nu är det bara att vara och njuta av tiden här, jag har 9 månader kvar så nu kan jag säga att jag har gjort halva tiden här!

Men ja nu får alla som är villiga komma och hälsa på mig! ;) Ni är så välkomna, speciellt Linda och Anna-karin som jag skulle haft min resemånad med, som sket sig :P
Just nu hänger jag med Chloe som går runt och skrattar oh är lycklig, stackarn fick tre sprutor idag och självklart grät hon ju, lilla gumman.
Dags att göra klart tvätten, men nu vet ni hur det står till och jag är lycklig :D

Hajhaj
Jag är full av känslor och tankar just nu, så det är bäst att vänta lite med att blogga, återkommer.
Morn morn, idag är det måndag igen, jag börjar jobba om 7 minuter så tänkte skriva lite fort. Har haft en superbra helg, midsommarfirande på fredagen här hemma MUMS sen åkte vi till magnolia och dansade runt stången. På lördagen åkte vi till Canada, Vancouver. Underbar stad.
Jag och Rebecka såg Rihanna på kvällen sjukt C-O-O-L-T jan inte riktigt fatta att jag sett henne än. Hon var bättre än förväntat faktiskt. ljus, ljud ALLT var bra. Perfekt konsert.
Söndagen åkte vi hem, tog familjen till kerry park och menchies. sen körde jag dom till Seattle center och EMP. sen hem på ettårs kalas!

iomrgon åker familjen, ska njuta av denna dag tillsammans med dom. jag och pappa ska på baseball ikväll, måste nog plugga på reglerna lite ;) HOJHOJ