fyfan vad varmt det är, ingen sol heller, eller bakom molnen så det är ju inte speciellt skönt ute.. duschade precis men är minst lika svettig igen.. snart ska jag till jobbet, ska jobba med annakarin idag igen, det här är noig den bästa jobbveckan :D idag åker jill till grebbesund också! och så har marcus flyttat hem idag... jättetråkigt faktiskt, kommer sakna honom. men han kommer nog tillbaka men då kommer vi inte bo ihop...

nej nu orkar jag inte sitta här svettas ihjäl. vi hörs

Mina dagar ser verkligen likadana ut. I veckorna så går jag upp, går till gymmet, går hem och äter mat sen åker jag till jobbet. Efter jobbet (om det inte är för sent) så hittar man på något med vännerna, grillar eller nåt mysigt, sitta vid gastro är riktigt mysigt så det får de bli mer av. Men så ser det ut, mina underbara dagar. och mat är jag inte så sugen på heller, lever på mackor nu för orkar inte handla och ställa mig och laga.. + att jag äter ändå på Gardermoen.
Idag när jag gick till gymmet vid 11 så höll jag på att dö av svett, innan jag kom dit. så jag satte mig på en cykel och var redan genomsvett! :P kul. idag är det inte alls lika fint väder, solen syns bakom molnen men det är ändå LIKA varmt, säkert 30+. och igår när jag jobbade med Vibekke så stod båda två och höll på att svimma av kvalmhet :P.. dricker iallafall hur mycket vatten som helst, det är ju bra..

Vi var ju ute i lördags, satt i parken här vid såvegen och drack lite och pratade, sen gick vi till gastro och dansade!! hur kul som helst, ojoj. det är så himla skönt på kvällarna, ljust och varmt.
nu måste jag gå och duscha, har ätit upp min frukost, mackor med juice.. sen blir det något gott på jobbet jag jobbar ju med AK :D <3 min käraste. haha och så har kari-mette o dom kommit hem från borlänge, så hon ska åka med mig till jobbet idag, ska bli spännande att höra om deras bravader.. hehe..
snart har jag semester!

ha en fin dag =)haha vilken kväll.. vi gick till gastro och tog en corona där, fanns ingen annan öl.. men det var gott. sen gick vi till potetbakern och ak skulle ha mat.. då var det en äckelgubbe där som köpte mat, sen sa  han jag bjuder de här tjejerna på mat, vi bara nej vi betalar själva men han vägrade. så han lämnade 400 spänn och sen gick han. så vi fick gratis mat. ;) men jag orkade dock inte äta så mycket.. :P men gott var det

imorgon blir det Oslo för hela slanten, jag och Madde ska steka runt i Oslo heela dagen och kameran är med. Ska bli fint väder och det är skönt. Sen på kvällen blir det fest hos Cassie o Malin :D ojoj vad jag ser framemot det! Det kommer bli lyckat.
Nu måste jag sova för jag ska upp tidigt, Madde kommer vid halv 10 och då ska jag vara fräsch o klar. ;)

de spelade michael jackson på gastro förut, han dog ju inatt och det känns ju jäkligt konstigt.. han blev 51 år och det är ingen ålder egentligen.. så nu ska jag sitta o lyssna  på honom. king of pop =)
sov så gooott!