Åh vilken bra helg! Fotboll, massa mat, bbq och massa sömn!

Halloj! Tisdag och jag är på jobbet och äter lunch. Kl är 2 så de blev en rätt så sen lunch. Ända sen jag kom till kontoret kl 8 imorse så har det vart fullt ös, ända tills nu. Har fortfarande massor att göra, men nu har jag iaf ätit så de känns bättre.


Snacka om att de har hänt mycket på mina 5 veckor på jobbet. Mer ansvar=mer jobb. Så imorse när ja kom in hade ja 20 mejl, istället för mina vanliga 8, att svara på. Phew.

Nu är lunchen slut. Imorn kommer Brandt hem igen! Jag har spenderat kvällarna med dataspel och bodypump :D men ska bli mysigt att få sova bredvid honom igen :).

Haaade!

Till de som inte vet, så blev Brandt av med jobbet i tisdags... det har vart mycket känslor inblandade, och oro och ovetande över vad som kommer hända i framtiden. 


Det var 5 personer sammanlagt som förlora jobbet. En av dom sa Brandt att han var en ensamstående pappa med två barn... usch, så hemskt. Det hände ju så otroligt plötsligt med...

Men, nu är de jag som går till jobbet varje dag och Brandt ä hemma. Denna vecka ä han och backpackar med sin familj, så jag ä ensam hemma nu. Konstigt, men skönt :)

Nu ska ja sova! <3