Åh vilken bra kväll det har vart. Middag med familjen, och hårklippning med Frida och Rebecka. Nu blir det läxa, har geografi inlämning imorn. Ska lägga mig tidigt och se på modern family! Godnatt :)
Oj, har va ett tag sen jag skrev. Det har varit sjukt mkt nu sista tiden och jag har varit extremt stressad. Vilket har resulterat i samre betyg och ingen motivation. Men jag forsoker sa gott jag kan. jag ar ingen person som ger upp i forsta taget.

Nu kommer Rebecka hit sa ska vi gora lite matte. Jag ser framemot en manad framat, jag ar helt slut just nu!

Oj vilken bra Måndag! Vilken skillnad det är nu när jag inte jobbar, jag slutade kl 12 och efter det så satt jag och pluggade ett tag. Sen så cyklade jag hem, i solen och satt och pluggade lite mer.

Jag tog tjejerna till parken och satt och njöt ännu mer av solen! Nu sitter jag och pluggar, fick ett mejl av läraren om att vår läxa ska vara inlämnad imorgon. Opps, missade det helt så nu sitter jag med den :P

Jag ska bara jobba halva tiden nu, vilket kommer va helt underbart! Jag kommer ha ett liv igen, har vart så sjukt stressad sista tiden... Men nu kommer de bli bättre!
Brandt är påväg hit, så lär väl inte sitta sålänge till :) Hoppas allt ä bra hemma!
Saknar er i Sverige, en månad och 12 dagar kvar tills jag kommer hem!