Idag hade jag en presentation i min public speaking klass vilket gick över förväntan! Jag var sjukt nervös först men sen släppte det när jag väl stod däruppe och kolla ut på klassen, de känns som att de hat blivit mina vänner på nåt sätt så de var enklare att öppna upp för dom nu.

Jag döpte min historia My hero. Handlade om pappa, vad har han gjort för oss i livet, hur jag har lärt mig från honom, han har skapat många av mina intressen. Viktigaste för mig var nog också att han har alltid kommit och hälsat på mig vart jag än befunnit mig i världen. 

Fick bra kritik från de i klassen, och min lärare sa att han önskat pappa var där, för "you made me feel like he was present in the room, like he was here with us today". Det var riktigt kul att höra :)

Iallafall, jag älskar min pappa och är tacksam över allt han har kört mig och hur han har uppfostrat mig. Jag hade inte vart den jag är idag utan honom. 
Jag älskar dig pappa!

Såhär ser jag ut idag då, nerbäddad med varma kläder. Gick till skolan men var tvungen att sjukanmäla mig från jobbet :( fick gå hem vid 11 då vilket va underbart skönt! Har legat i sängen sen dess, ätit choklad eftersom de är internationella choklad dagen;) har försökt plugga men min hjärna ä död.

Ska ta ett bad sen, ikväll kommer Brandt över också fast då har jag säkert redan däckat. :P 
Men kände att en vilodag behövde jag! Nu ska ja försöka göra min presentation , spännande :P ska skriva om tbe, men måste läsa på svenska för ja fattar inte infon på engelska :P