Redan söndag, vilket betyder att imorn börjar skolan... Vet inte va ja tycker o tänker om de. Ska bli riktigt kul att få börja med de klasser jag ska ta, för de ä ju det jag vill jobba med senare i livet (hoppas jag) :P

Hade ju gärna haft en vecka ledigt iaf, men det finns inget jag kan Göra åt saken så för försöka se de positiva i de hela ist :P mina sommarklasser va ju inte så jobbiga, så jag har ju faktiskt en hel del energi så. Lov ä ju dock alltid skönt, men får tänka på att jag har "bara" 4 semesters kvar innan ja får min bachelors degree :):)

Ni kanske inte läser så mkt nyheter från USA därhemma så tänkte uppdatera lite. Förra helgen när vi va i omak så var de massa wildfires i eastern Washington , så vi fick köra värsta omvägarna för o komma hem till brandts familj. Då var de inte så illa, men nu i veckan har de blivit ännu värre och bränderna har blivit större och flera städer har fått evakuera. Det är riktigt hemskt, 3 brandmän har dött och 4 skadats. Obama har skickat hjälp och ja, de ä helt galet och hemskt :(. Hoppas hoppas verkligen de blir bättre snart.  

Ikväll ska ja iväg å klättra, har inte gjort de sen ja va med Rebecka sist och de kommer ja knappt ihåg när de va :P

Hadehade 


Var på tamale Party igår, sjukt gott!


Från lindas :P


Bbq i fredags på vårt rooftop :)Fäääärdig med klasserna för denna quarter! Och helt färdig på North Seattle college. Tänk att jag har pluggat där i två år redan, tiden har gått så sjukt fort!

Jag ska iväg och jobba mitt sista jobbpass om två timmar, DET om nåt kommer bli sjukt konstigt. Jag har jobbat där sen mars 2014, och nu är jag färdig och har inget annat väl än att lämna pga av immigration regler. Förhoppningsvis får jag mitt work permit snart!

Mina klasser denna sommaren har vart tre av de bästa klasser hittills tror jag under mina två år. Jag har fått lära mig om en helt annan kultur (deaf culture) vilket har vart riktigt intressant, och jag har fått ett helt annat perspektiv på deras värld. Min kommunikations klass har jag lärt mig massor om relationer och mitt eget äktenskap.

På måndag börjar mina nya klasser på mitt Universitet! Sjukt att jag äntligen börjar där, jag har hittat en major som passar perfekt till mina intressent, och lärarna där är kända över hela USA inom media och journalism, så vet att jag kommer få en riktigt bra utbildining. Mina klasser är väldigt små också, eftersom skolan är relativt nyöppnad och det är bara ett plus, för jag kommer förhoppningsvis lära känna lärarna riktigt bra och ja.
Har dock bara 4 dagar ledigt, men sommarquartern som sagt är en av mina bättre quarters, och jag har inte kännt mig stressad över läxor eller prov. Det har mest känts som ledighet men samtidigt som jag får lära mig roliga ämnen :) Hade vart jobbigt om det hade vart stressiga matteklasser eller andra ämnen jag inte gillat.

Nu ska jag äta mina potstickers till lunch, sen cykla till affären o köpa lite presenter till jobbet innan jag måte lämna dom ;((

Hade på bade!
HImlans kul kväll med läxor. Min kommunikations klass har massor tills på onsdag och torsdag. Onsdag en essay på 4 sidor som jag precis började med. Så de kommer bli en helkväll imorn med. Torsdag har vi prov, så måste plugga inför det också när jag får tid. Sen måste jag hinna kolla på lectures från min Online klass.

I helgen ska vi till Omak iaf, så har 5 timmar i bilen å plugga iaf :P Men det lär bli fullt upp där, vi ska på High school reunion, Rodeo och säkert träffa släkt :) Det är riktigt mysigt där i Omak, Brandts föräldrar är så söta å snälla :)

Idag är de bara 2 veckor kvar till min nya skola börjar! Ska bli intressant att se hur de går att gå från quarter till semester system. Det är visst väldigt likt, bara att man måste vara väldigt organiserad!

Nu kommer Brandt snart hem från sin klass som han har ikväll, hans elever brukar vilja prata med honom efter klassen så han kommer nog va hemma runt 12 -.-

Nej nu ska ja väl plugga vidare, min hjärna ä för trött snart så får nog plugga imorn på mina raster mellan klass o jobb. Jag har ju bara 1.5 vecka kvar på jobbet nu, sen får jag ju inte jobba för jag är färdig på den skolan. Dumma regler.

Nej vi hörs!
Godnatt!