Ann Andrist

Happy söndag!
Redan söndag, vilket betyder att imorn börjar skolan... Vet inte va ja tycker o tänker om de. Ska bli riktigt kul att få börja med de klasser jag ska ta, för de ä ju det jag vill jobba med senare i livet (hoppas jag) :P

Hade ju gärna haft en vecka ledigt iaf, men det finns inget jag kan Göra åt saken så för försöka se de positiva i de hela ist :P mina sommarklasser va ju inte så jobbiga, så jag har ju faktiskt en hel del energi så. Lov ä ju dock alltid skönt, men får tänka på att jag har "bara" 4 semesters kvar innan ja får min bachelors degree :):)

Ni kanske inte läser så mkt nyheter från USA därhemma så tänkte uppdatera lite. Förra helgen när vi va i omak så var de massa wildfires i eastern Washington , så vi fick köra värsta omvägarna för o komma hem till brandts familj. Då var de inte så illa, men nu i veckan har de blivit ännu värre och bränderna har blivit större och flera städer har fått evakuera. Det är riktigt hemskt, 3 brandmän har dött och 4 skadats. Obama har skickat hjälp och ja, de ä helt galet och hemskt :(. Hoppas hoppas verkligen de blir bättre snart.  

Ikväll ska ja iväg å klättra, har inte gjort de sen ja va med Rebecka sist och de kommer ja knappt ihåg när de va :P

Hadehade 


Var på tamale Party igår, sjukt gott!


Från lindas :P


Bbq i fredags på vårt rooftop :)