Tack KÄRA träningspodden och träningsbok! Jag hade världens lataste morgon och skippade nästan träningen på morgonen. Men så kollade jag schemat och det stod promenad och jogging. Det duggar ute (som vanligt) men jag tog mig ut och gick i 10 minuter, joggade i 18 (skulle egentligen va 12 men det gick så bra så ville inte sluta!) och avsluta med 10 min promenad.

Dagens fråga är; Vilken träning tycker jag bäst om och varför? Enkel fråga, bodypump! Älskar hur stark man känner sig efteråt, använder muskler som jag är väldigt svag i men känner skillnad nästan direkt, och att få kämpa tillsammans i en klass! Så underbart. Denna veckan lyckades jag få in två bodypump klasser!

Nu ska jag duscha och sen ska jag iväg på en babyshower! Sen hem och äta middag, och iväg på karaoke!

Hoppas ni har en fin lördag :)
Äntligen fredag! Vi åt precis middag - hemgjord Chicken Teryaki som vi lagade i vår crockpot i 8 timmar, mums! Så gott var det. Nu spelar vi spel på våra Nintendo Switches, jag köpte precis ett spel som heter *Night in the Wood*. Har dock inte kommit så långt än.
 
Igår så cyklade jag till bussen, vilket var superskönt på morgoneen! Dock var det en annan historia när jag cyklade hem, det ÖSREGNADE! Blä. Men hem kom jag iaf, och tänkte att jag skulle ta ett bad. Men gissa vad som händer då, jag får ett sms från management här som stängt av vattnet hela kvällen för en läcka. Så jag la mig på soffan och åt choklad istället och kollade på Glee.
 
Träningen idag blev 3 varv med korsande utfall och fyrstående ryggradspress, 12 varv pr ben. Jag känner att jag blivit lite starkare sen jag började, vilket är coolt :). 
 
Dagens fråga: Vad vill jag ha mer av i mitt liv? TID. Tänk vad skönt om man hade ett par extra timmar efter man kom hem från jobbet och kunde äta middag och kolla på en film eller nåt. Nu är det typ middag, en kort serie och sen sova. 
 
Imorn ska jag på en babyshower, och sen fyller min kompis Jenki år. Hon ska ha en karaoke fest på kvällen, så vi ska dit och sjunga, haha! Söndag är det Swedish pancakes och sen ska vi till Costco och handla. Kul kul :P
 
Ha en bra helg!
 
Här är mina blöta byxor från cykelturen..
 
 
Kaffedate med min kompis Camille
 
Mitt gym ska stängas ner nästa vecka...
 
Onsdag och jag har precis kommit hem från gymmet! Kört bodypump två dagar denna vecka 👍🏻👍🏻 annars så var det en hektisk dag på jobbet, massa möten och typ tusen emails. Vi hade en teamlunch idag, det var kul för jag lär känna mina jobbarkompisar mycket bättre :)

Igår var det vilodag på schemat! Idag 60 min promenad. Delade dock upp promenaden i 20-min promenader istället, svårt å hinna med det annars.

Dagens fråga: idag prioriterar jag.... att äta bättre! Jag har vart så otroligt trött idag, och då är det så enkelt att äta massa skit om man säger så. Men jag lyckades hålla mig ifrån alla sötsaker! 

(null)

#träning, #träningspodden, #usa,